Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

Szkolenie pt.?Przetwórstwo na poziomie gospodarstwa rolnego warunkiem dywersyfikacji dochodu rodzin rolniczych (zboże, owoce, mięso, mleko) oraz podstawy sprzedaży bezpośredniej?

Zapraszamy zainteresowane osoby z terenu działania Fundacji Rozwoju Gmin ?PRYM? na szkolenie pt.?Przetwórstwo na poziomie gospodarstwa rolnego warunkiem dywersyfikacji dochodu rodzin rolniczych (zboże, owoce, mięso, mleko) oraz podstawy sprzedaży bezpośredniej? w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego ?Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013? odbywające się w dniach 21-22.01.2015 roku. Dysponujemy 10 miejscami.

 

Głównym celem szkolenia jest przekazanie od strony praktycznej wiedzy z zakresu technologii, wymagań higienicznych, bezpieczeństwa żywności oraz wymagań prawno-administracyjnych przy zakładaniu działalności małego przetwórstwa w gospodarstwie rolnym.

Szkolenie prowadzone będzie w Centrum Praktycznego Szkolenia w Zakresie Małego Przetwórstwa w siedzibie CDR O/Radom ? ul. Chorzowska 16/18.

Koszty uczestnictwa w szkoleniu, koszty dojazdu na szkolenie i koszty organizacyjne finansowane są z budżetu projektu.

Zainteresowanych prosimy o kontakt z biurem Fundacji ?PRYM? pod numerami:

664 450 260,

42 235 33 96/97

 

Zasady kwalifikacji

Program szkolenia

Back to top